DenmarkCommercial Development

Business Analyst

Vil du være ansvarlig for data- og rapporteringsområdet? Har du erfaring med at opbygge datarapporter, og kan du udlede og kommunikere beslutningsfremmende indsigter fra data? Så er dette jobbet for dig.

Rollen

Vi søger en Business Analyst, som vil spille en væsentlig rolle i Aller Aqua. Du vil være ansvarlig for at forme og realisere vores data- og rapporteringsstrategi, hvilket har stor indflydelse på vores overordnede strategi.

Jobbet kræver en god forretningsforståelse for at analysere behovene og processerne i forskellige afdelinger og udvikle datadrevne løsninger, der fremmer gennemsigtighed og beslutninger på tværs af produktion og salg.

Dine hovedansvarsområder vil omfatte følgende:

  • Opbygning og strategi: Du skal skabe grundlaget for rapporter og analyser ved at aktivere og forbinde relevante datakilder samt udvælge og levere løsninger og indsigter, der understøtter vores overordnede strategiske mål. Vores forretning er allerede baseret på Microsoft Business Central Dynamics 365, hvorfra vi kan trække data, hvilket udgør et solidt fundament at bygge på.

  • Rapporteringsværktøjer: Du skal etablere og vedligeholde enkle og letforståelige dashboards og rapporter ved hjælp af forskellige værktøjer som Excel, PowerBI og PowerPoint. Disse vil optimere vores forretningsprocesser og støtte ledere og medarbejdere i deres arbejde og beslutninger.

  • Data-baserede analyser: Du vil løbende udarbejde og præsentere analyser og nøgleindsigter, der øger medarbejdernes forståelse og understøtter deres beslutninger for at nå vores forretningsmål.

Du vil få dybdegående viden om vores drift og salg og arbejde tæt sammen med ledelsesteamet, lokale salgschefer, produktionschefer, supply chain managers, IT og finans. Evnen til at samarbejde på tværs af alle niveauer og facilitere forandringer på tværs af funktioner er væsentlig for fremskridt i rollen.

Faglige kvalifikationer

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke det vigtigste, men vi forventer, at du har erhvervserfaring fra lignende stillinger. Vi er både interesseret i at høre fra dig, der har mange års erfaring samt dig, der er mindre erfaren, og som besidder følgende faglige kvalifikationer:

  • Minimum 3-5 års erfaring med data- og rapporteringsområdet fra større virksomhed eller et konsulenthus, og dermed vant til at strukturere og analysere store mængder data

  • Højt niveau indenfor Excel, Power Query, PowerBI (DAX) og god forståelse for SQL

  • Dygtig til at kommunikere analyser og løsningsforslag analytisk og visuelt, herunder opbygge velstrukturerede PowerPoint-præsentationer til forskellige målgrupper

  • Flydende på engelsk, både skriftligt og mundtligt

  • Det er en fordel, hvis du før har brugt Microsoft Business Central Dynamics 365

  • Kendskab til Power Automate og VBA kan også være en fordel

  • Bachelor eller kandidatgrad er foretrukket, men din erhvervserfaring er mere vigtig

Personlige kvalifikationer

Som en del af en større, international virksomhed er det vigtigt, at du har en god forståelse for at skabe relationer og samarbejde på tværs af fagligheder og kulturer. Du er løsningsorienteret, en selvstarter, og anvender en metodisk tilgang til arbejdet og er engageret fra start til færdiggørelse.

Teamet

Som vores Business Analyst bliver du en del af Commercial Development-teamet, som består af to kollegaer. Commercial Development er en funktion på koncern-niveau, som er ansvarlig for at udvikle og forbedre salget i vores syv forretningsenheder, og dette sker bl.a. ved at udnytte data. Som en del af teamet kan du se frem til ansvar, udviklingsmuligheder, åbenhed for nye idéer og et positivt arbejdsmiljø med godt kollegaskab.

Du bliver en del af en virksomhed, hvor ambitionsniveauet er højt og med en flad organisationskultur, hvor den øverste ledelse er tæt på. Vi arbejder i et åbent kontormiljø, hvor atmosfæren er uformel, entusiastisk og med plads til humor.

Om ansøgningsprocessen

Vi er en arbejdsgiver med lige muligheder og vi tror på kraften i et mangfoldigt, inkluderende team. Vi byder ansøgninger velkommen fra alle individer, uanset køn, ægteskabelig status, forældreskab, seksuel orientering, etnisk oprindelse, alder, handicap eller religion. Vi opfordrer ansøgere fra alle baggrunde, kulturer og samfund. Hvis du er kvalificeret og motiveret, bedes du ansøge - vi ser frem til at høre fra dig! Vi vil løbende gennemgå ansøgninger og afholde interviews.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Lidt om os

Aller Aqua er i hastig udvikling med fabrikker i 7 lande, og leverer foder til mere end 70 lande. Der tilføjes hvert år nye eksportmarkeder og nye selskaber i Aller Aqua Group. Bæredygtighed og kvalitet er en stor del af Aller Aqua’s DNA, og hver dag bevæger vi os hen imod mere bæredygtige og effektive løsninger. I 2021 opnåede Aller Aqua verificering til at deklarere CO2-ækvivalenter på vores foder (PEFCR). At kunne måle og deklarere CO2 på produkter er et vigtigt redskab til at skabe fuld gennemsigtighed og til at afhjælpe globale klimaændringer. Aller Aqua har vundet Verdensmålsprisen ved Business Koldings Awardshow 2022 for det store arbejde med at skabe gennemsigtighed om CO2.

Vil du gerne vide endnu mere om os? Så se vores virksomhedsvideo her.

Følg os på de sociale medier.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.