DenmarkSupply Chain

Salgskoordinator

Ønsker du at være Aller Aqua’s ansigt ud mod kunderne og sikre at de oplever service i verdensklasse? Har du ligeledes erfaring med ordrehåndtering og at supportere sælgere i marken, så led ikke længere!

Vores nye kollega kommer til at arbejde på tværs af kulturer og landegrænser, med support af vores marked uden for Europa. Du bliver en del af vores Supply Chain afdeling hvor beslutningsvejene er korte, tonen er uformel og kollegerne engagerede. Du vil besidde et ansvarsfuldt og spændende job med en høj grad af ejerskab.

 

Dine opgaver bliver blandt andre:

 • support til vores kunder.

 • ordre behandling.

 • fakturering og opfølgning.

 • håndtering af eksport dokumenter.

 • intern support til sælgere.

 • optimering af processer og procedure.

 • diverse forefaldende administrative opgaver.

Om dig:

 • Du har minimum 3 års relevant erfaring, gerne fra en produktionsvirksomhed.

 • Du er fortrolig med anvendelse af IT i dit daglige arbejde og har et godt kendskab til MS Office.

 • Du har erfaring med ERP-systemer og gerne kendskab til BC365 / Navision.

 • Du har erfaring med eksport til tredje lande gerne indenfor fødevarer eller foder samt kontakt med veterinære myndigheder.

 • Du er en dygtig kommunikator og kommunikerer flydende på dansk og engelsk. Det er en fordel, at du taler spansk.

 

Som person er du initiativrig og god til at komme med optimerings- og forbedringsforslag. Du kan holde overblikket og træffe beslutninger i en travl hverdag samtidig med at du er servicemindet og følger dine opgaver til dørs. Sidst men ikke mindst er du tillidsskabende, har interesse for og en god forståelse for andre kulturer.

Om ansøgningsprocessen

Vi holder løbende samtaler, så send dit CV og ansøgning hurtigst muligt. Tiltrædelse er 1/7 2024.

Søg stillingen via Jobindex.

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Supply Chain Manager Tom Ravn Jensen på mail trj@aller-aqua.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi er en arbejdsgiver med lige muligheder og vi tror på kraften i et mangfoldigt, inkluderende team. Vi byder ansøgninger velkommen fra alle individer, uanset køn, ægteskabelig status, forældreskab, seksuel orientering, etnisk oprindelse, alder, handicap eller religion. Vi opfordrer ansøgninger fra enhver baggrund, kultur og samfund. Hvis du er i stand og motiveret, ansøg venligst - vi vil gerne høre fra dig! Vi vil gennemgå og interviewe løbende.

 

Lidt om os
Aller Aqua er i hastig udvikling med fabrikker i 7 lande, og leverer foder til mere end 70 lande. Der tilføjes hvert år nye eksportmarkeder og nye selskaber i Aller Aqua Group. Bæredygtighed og kvalitet er en stor del af Aller Aqua’s DNA, og hver dag bevæger vi os hen imod mere bæredygtige og effektive løsninger. I 2021 opnåede Aller Aqua verificering til at deklarere CO2-ækvivalenter på vores foder (PEFCR). At kunne måle og deklarere CO2 på produkter er et vigtigt redskab til at skabe fuld gennemsigtighed og til at afhjælpe globale klimaændringer. Aller Aqua har vundet Verdensmålsprisen ved Business Koldings Awardshow 2022 for det store arbejde med at skabe gennemsigtighed om CO2.

 

Vil du gerne vide endnu mere om os? Så se vores virksomhedsvideo her